Trebuie sa recunosc ca-mi plac enorm de mult ciocanele preparate astfel , dar pt ca sunt foarte bogate in calorii pregatesc aceasta reteta foarte rar .
Eu pregatesc intotdeauna pentru 4 persoane ; Daca va place reteta puteti adapta cantitatile in functie de necesitati .
Avem nevoie de :
Eu pregatesc intotdeauna pentru 4 persoane ; Daca va place reteta puteti adapta cantitatile in functie de necesitati .
Avem nevoie de :
- 8 ciocanele
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 1 punga fulgi de porumb
- sare, piper
- ulei pentru prajit
Cum procedam:
Ciocanelele se curtata de piele, se spala si se usuca usor cu un prosop de hartie , apoi se condimenteaza si se lasa deoparte.
Ciocanelele se curtata de piele, se spala si se usuca usor cu un prosop de hartie , apoi se condimenteaza si se lasa deoparte.
Intr-un vas amestecam bine ouale cu faina si un praf de sare.
Fulgii de porum ii sfaramam si punem o parte din ei pe o farfurie . Trecem apoi cate un ciocanel prin amestecul de ou , il tavalim bine prin fulgii de porumb si-i punem imediat in tigae la prajit , la foc mic.
Fulgii de porum ii sfaramam si punem o parte din ei pe o farfurie . Trecem apoi cate un ciocanel prin amestecul de ou , il tavalim bine prin fulgii de porumb si-i punem imediat in tigae la prajit , la foc mic.
Se rumenesc frumos si sunt foarte gustosi . Se pot servi doar cu o simpla salata , in functie de sezon sau le puteti alatura diverse garnituri .
Comentarii
Trimiteți un comentariu